Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 9,7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 9,7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβάδισμα 9,7 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ έχει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 31,6%, έναντι 21,9% του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσκόπηση της εταιρείας «Interview», που έγινε για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση».

Σημαντικό είναι και το ποσοστό των αναποφάσιστων, 12% , ενώ στην τρίτη θέση με μικρές διαφορές μεταξύ τους είναι η Χρυσή Αυγή (6,9%), το ΚΙΝΑΛ (6,5%), το ΚΚΕ (6,0%)

Για την είσοδό της στη Βουλή φαίνεται να παλεύει η Ένωση Κεντρώων (με 2,5%) , ενώ η «Ελληνική Λύση» εμφανίζει ποσοστό 2,6%.

Ακολουθούν το ΛΑΕ με 1,9%, οι ΑΝΕΛ 1,8%, το «Ποτάμι» με 1,8% και η «Πλεύση Ελευθερίας» με 1%.

Σε ό,τι αφορά τον Σόρος, και στον απόηχο των καταγγελιών Καμμένου, η πλειοψηφία θεωρεί ότι το 43% θεωρεί πως ο Τζορτζ Σόρος παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, ενώ ποσοστό 40% δεν γνωρίζει και δεν απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα. Μόνο το 17% δηλώνει ότι ο Τζόρτζ Σόρος δεν παρεμβαίνει στη χώρα.

Αναφορικά με τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 56% θεωρεί πως ο Προκόπης Παυλόπουλος οφείλει να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών γιο το Σκοπιανό. Το ίδιο ποσοστό κρίνει αρνητικά την στάση του Προκόπη Παυλόπουλου απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή: eleytherostypos.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News