Πετρούπολη: «Δεν ήμουν "εγώ" όταν σκότωσα το μωρό» - Τι αποκάλυψε η 19χρονη παιδοκτόνος

Ελλάδα
Πετρούπολη: «Δεν ήμουν "εγώ" όταν σκότωσα το μωρό» - Τι αποκάλυψε η 19χρονη παιδοκτόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετανιωμένη δηλώνει η 19χρονη που σκότωσε το μωρό της στην Πετρούπολη

Μετανιωμένη δήλωσε, σε τηλεοπτική εκπομπή, η 19χρονη που, πριν από 9 μήνες, κατηγορήθηκε ότι πέταξε το νεογέννητο βρέφος της σε κάδο στην Πετρούπολη, αφότου είχε γεννήσει μέσα στο σπίτι της.

Η 19χρονη, επιπλέον, περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε στη φυλακή, τονίζοντας πως στήριγμα της, υπήρξε κυρίως η αδελφική της φίλη και ο αδερφός της.

Ο «χαμός» του πατέρα της, που τη στιγμάτισε

Η 19χρονη μίλησε για το γεγονός που στιγμάτισε τα παιδικά της χρόνια: Το θάνατο του πατέρας της, από καρκίνο, όταν εκείνη ήταν 12 ετών.

«Ο πατέρας μου “έφυγε” από καρκίνο όταν εγώ ήμουν μόλις 12 ετών. Ήταν όλος μου ο κόσμος, το στήριγμά μου. Όταν πέθανε η μητέρα μου κατέρρευσε ψυχολογικά και τότε ανέλαβα εγώ να τη στηρίξω και να βοηθήσω της οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη εγκυμοσύνη

Η ίδια ανέφερε ότι είχε μείνει και στο παρελθόν έγκυος, σε ηλικία 16 ετών, όταν έκανε μια σχέση, η οποία δεν κράτησε, κι έμεινε έγκυος χωρίς να το καταλάβει.

Για την πρώτη εγκυμοσύνη, σχολίασε: «Όλο αυτό το πέρασα εντελώς μόνη μου. Με τη βοήθεια κάποιων φίλων μου ήρθα στην Αθήνα και διέκοψα νωρίς την κύηση, αλλά ένιωθα ότι οι δικοί μου ντρέπονταν για μένα. Αισθανόμουν ότι τους απογοήτευσα, ότι πλέον δε μου είχαν εμπιστοσύνη».

Η μετακόμιση στην Αθήνα έφερε όπως είπε και το bullying για τα κιλά της από την πλευρά των συμμαθητών της. Η ίδια άρχιζε να απομονώνεται όλο και περισσότερο…

Δεν ήξερε ότι είναι έγκυος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News