«Δίγαμος» καρδιολόγος: Στο φως η μήνυση του αντιδημάρχου που «τέλεσε» τον γάμο-μαϊμού

Ελλάδα
«Δίγαμος» καρδιολόγος: Στο φως η μήνυση του αντιδημάρχου που «τέλεσε» τον γάμο-μαϊμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Χαλκίδας έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της πλαστογραφίας

Ημέρες μετά την αποκάλυψη που έχει προκαλέσει σάλο με το γάμο «μαϊμού» στη Χαλκίδα,  πασίγνωστου καρδιολόγου με γυναίκα συνάδελφο του, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών στην Κρήτη, η υπόθεση όχι μόνο δεν λέει να κλείσει αλλά φέρνει στο φως και άλλα κομμάτια του παζλ.

Μετά τις αποκαλύψεις από την εφημερίδα “Νέα Κρήτη”, για το προφίλ του Διευθυντή καρδιολογικής κλινικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου των Αθηνών και αναπληρωτή καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ) και τις άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του, ο οποίος δεν είναι ο ίδιος Κρητικός, αλλά φέρεται παντρεμένος με Κρητικιά κατά τον πρώτο γάμο του, έρχεται στο φως και η μηνυτήρια αναφορά του αντιδημάρχου Χαλκίδας που έπεσε θύμα πλαστογραφίας από τον συγκεκριμένο γιατρό.

Όπως αναφέρεται και στο euro2day, o πρώην Αντιδήμαρχος Χαλκίδας έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς όπως έχει καταγγείλει, ποτέ δεν τέλεσε τον συγκεκριμένο γάμο και έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του στην έγγραφη άδεια γάμου από τη «μαϊμού» - τελετή.

Mιλώντας με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο συμβάν, καθώς όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή, ποτέ δεν τέλεσε τον συγκεκριμένο γάμο και έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του στην έγγραφη άδεια γάμου από τη «μαϊμού» - τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει στη μήνυση του ο κ. Γουρνής:

«Από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι και 31 Αυγούστου του 2014, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, είχα μεταξύ άλλων και την αρμοδιότητα να τελώ πολιτικούς γάμους. Την περασμένη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ενημερώθηκα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ότι φέρεται να έχω τελέσει και υπογράψει την με αρ. 3712/06-2014 άδεια γάμου, δήλωση τέλεσης πολιτικού γάμου, ο οποίος φέρεται να πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο δημοτικό κατάστημα μεταξύ των συζύγων ............. και ........... . Επίσης από την αρμόδια υπηρεσία ενημερώθηκα ότι ως προς το σύνολο της η δήλωση αυτή τέλεσης πολιτικού γάμου είναι ψευδής, πλαστή και ανυπόστατη, καθώς ουδέποτε τέλεσα τον ανωτέρω γάμο.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω μήνυση κατά αγνώστου για το αδίκημα της πλαστογραφίας, αφού η υπογραφή που έχει τεθεί στη θέση του αντιδημάρχου δεν είναι δική μου αλλά αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας. Συνέπεια των ανωτέρω ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του υπαιτίου για το αδίκημα της πλαστογραφίας (216ΠΚ).....»

 Να υπενθυμίσουμε ότι η απάτη αποκαλύφθηκε τέσσερα χρόνια μετά, μέσα στον Οκτώβριο του 2018, όταν πήγε στον δήμο Χαλκιδέων η σύντροφος του να ζητήσει το διαζευκτήριο με αφορμή τον χωρισμό τους.

Το παρατσούκλι “πράκτορας” του πασίγνωστου καρδιολόγου

Γιουγκοσλαβία. Ο γάμος του με την Κρητικιά σύζυγό του ήταν αποτέλεσμα ενός μεγάλου φοιτητικού έρωτα. Κατά πολλούς, η ανέλιξή του θεωρείται γρήγορη και σπουδαία. Όπως μάλιστα ψιθυρίζεται, η ανέλιξη αυτή σημειώθηκε κατά έναν μυστήριο τρόπο. Μάλιστα, συμφοιτητές του μεταξύ σοβαρού και αστείου αναρωτιόντουσαν, κατά τις πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους της Κρήτης που γνώριζαν τον γιατρό, αν επρόκειτο για άνθρωπο των μυστικών υπηρεσιών. Έτσι, πολύ γρήγορα του “κόλλησαν” οι συμφοιτητές του το παρατσούκλι “πράκτορας”. Ωστόσο, αυτός φαίνεται να το εκμεταλλεύτηκε δεόντως, καθώς, επικαλούμενος ότι εργάζεται σε μυστικές υπηρεσίες, έβρισκε δικαιολογία για να φεύγει από τη δεύτερη σύζυγο τα σαββατοκύριακα για να πηγαίνει στην πρώτη, καθώς, όπως φέρεται να της είχε παραδεχτεί, ήταν... τελικά πράκτορας!

Τι αποκαλύπτει ο γιατρός

Από την πλευρά του, ο “πρωταγωνιστής” της πολύκροτης υπόθεσης αρνείται όλες τις κατηγορίες που τις τελευταίες μέρες έχουν σχηματιστεί εις βάρος του.

Μήνυση από την πλευρά της “νύφης”

Άνθρωποι από το περιβάλλον της “νύφης”, πάντως, τόνισαν πως την όλη υπόθεση, από την πλευρά της 43χρονης καρδιολόγου, θα αναλάβει η Δικαιοσύνη, καθώς την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να κατατεθεί μήνυση και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας.

Αναφορικά με τη σχέση του καρδιολόγου και της 43χρονης, άνθρωποι από την πλευρά της δεύτερης αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «το ζευγάρι εμφανιζόταν σε κοινωνικές εκδηλώσεις σαν παντρεμένο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News