Ελλάδα

Νέα στοιχεία στο τροχαίο Παντελίδη - Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

Νέο πόρισμα ανατρέπει τα πάντα

Απόλυτη ανατροπή στο θέμα του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη.

Στην Αθήνα μεταβαίνουν οι δύο Κύπριοι εμπειρογνώμονες, Ανδρέας και Γιώργος Τζιρκαλλής, για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην πολύκροτη υπόθεση του τροχαίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως δημοσιεύει η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης επί της πρωτόδικης απόφασης του Οκτώβρη του 2017.

Η οικογένεια Παντελίδη αμφισβήτησε το εν λόγω πόρισμα και απευθύνθηκε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στους δυο Κύπριους εμπειρογνώμονες για ετοιμασία νέου σχετικού πορίσματος.

Βασικό εύρημα της έκθεσης των Κύπριων εμπειρογνωμόνων είναι, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα, ότι ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα και στη θέση του οδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου.

Οι δύο εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα αφού εξέτασαν την κίνηση των επιβατών κατά τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Σε άλλο σημείο σημειώνεται ότι οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες επισημαίνουν στο πόρισμά τους ότι κανείς από τους τρεις επιβαίνοντες στο τζιπ, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsbomb.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια