Υπόθεση Κατσίφα: «Σέρνουν» τον πατέρα του στα Τίρανα για την ταφή!

Ελλάδα
Υπόθεση Κατσίφα: «Σέρνουν» τον πατέρα του στα Τίρανα για την ταφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις ημέρες μετά, καλούν τον πατέρα του να υποβάλλει εγγράφως αίτημα για τη μεταφορά της σορού

Σε μία ψυχοφθόρα διαδικασία υποβάλλουν την οικογένεια Κατσίφα οι αρχές στα Τίρανα, καθώς καλούν τον πατέρα του 35χρονου ομογενούς, τέσσερις ημέρες μετά το θάνατο του, να υποβάλλει έγγραφο αίτημα για την παράδοση της σορού του γιού του. 

Ειδικότερα, οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι ο πατέρας του Έλληνα ομογενούς κλήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές των Τιράνων για ενημέρωση επί της υπόθεσης και για να υποβάλει ο ίδιος εγγράφως το αίτημα περί παράδοσης της σορού του παιδιού του.

Συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγέλη Ιωαννίδη είχε σήμερα (01.11.2018) ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να τον ενημερώσει για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευθύμης Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει υποβάλλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό για την ταφή.

«Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ό,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία βαρέων εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας», ανέφερε ο κ. Ναυρίδης. Κωνσταντίνος Κατσίφας

Στη δικογραφία που διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της μητέρας και του πατέρα του, η κατάθεση ενός αστυνομικού και η φωτοτυπία της ταυτότητάς του από την οποία προκύπτει η ελληνική υπηκοότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News