Ελλάδα

Συντετριμμένη η αδερφή του Κ. Κατσίφα: «Να φανεί η αλήθεια - Ο αδερφός μου ήταν Έλληνας»

Να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του αδερφού της Κωνσταντίνου Κατσίφα, ζητά η αδερφή του Ερμιόνη, όπως τονίζει με όποιο τρόπο θα φανεί η αλήθεια! - «Ο αδερφός μου ήταν Έλληνας. Η αστυνομία εδώ δεν ερευνά»

Αυτό που ζητά η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι «να φανεί η αλήθεια». Η έκκλησή της είναι απλή, αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύει τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια του 35χρονου ομογενούς που εκτός από το θρήνο για την απώλειά του διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά των αρχών της Αλβανίας να ξεκαθαρίσουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε.

Το δράμα των μελών της οικογένειας Κατσίφα συνεχίζεται, καθώς ακόμη περιμένει από τις αλβανικές αρχές να τους παραδώσουν τη σορό του Κωνσταντίνου, για να τον κλάψουν και να τον τιμήσουν.

Η σορός βρίσκεται από την Τρίτη στα Τίρανα για νέα νεκροτομή, χωρίς όμως την παρουσία τεχνικού της συμβούλου, όπως έχει ζητήσει η οικογένεια.

Μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους η Ερμιόνη Κατσίφα ζήτησε να υπάρξει δικαιοσύνη και να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του αδελφού της. «Να φανεί η αλήθεια», είπε και συνέχισε: «Να ερευνήσει το ελληνικό κράτος . Με όποιο τρόπο να φανεί η αλήθεια. Μας ταλαιπωρούν πάρα πολύ. Ο αδελφός μου ήταν Έλληνας. Η αστυνομία εδώ δεν ερευνά...».

 

Πηγή: protothema.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια