Οργή της οικογένειας Κατσίφα για την ΕΛ.ΑΣ. για τη διαρροή περί ναρκωτικών

Ελλάδα
Οργή της οικογένειας Κατσίφα για την ΕΛ.ΑΣ. για τη διαρροή περί ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγανάκτηση και οργή της οικογένειας για τις πληροφορίες που «διέρρευσε» η ΕΛΑΣ, για εμπλοκή του θύματος σε εμπορία κάνναβης - Οι φωνές για «εν ψυχρώ εκτέλεση» αλλά και οι καταγγελίες για «στημένη ενέργεια» μέρα με τη μέρα πληθαίνουν

Διαψεύδονται κατηγορηματικά από την οικογένεια του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι πληροφορίες που «διέρρευσε» η Ελληνική Αστυνομία μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, για εμπλοκή του θύματος σε εμπορία κάνναβης πριν από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας, Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κατά την ακροαματική διαδικασία απαλλάχθηκε πανηγυρικά από κάθε κατηγορία.

Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία ότι η οικογένεια θα κινηθεί και νομικά για την αποκατάσταση της μνήμης του δικού της ανθρώπου.

Νέα μαρτυρία

«Ο Κωνσταντίνος πυροβολήθηκε όρθιος και με τα χέρια ανοικτά» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο γαμπρός του 35χρονου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης, επικαλούμενος τον ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη που είδε χθες τη σορό του  στο Νοσοκομείο Αργυροκάστρου παρόντος και του ιδίου.

Τόνισε ότι ο ομογενής είχε επίσης τη δυνατότητα να ξεφύγει στην Ελλάδα από το βουνό αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό και να παραδοθεί και την ώρα που σήκωσε τα χέρια ψηλά οι Αλβανοί αστυνομικοί τον πυροβόλησαν από απόσταση 15 -20 μέτρων.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί τρομοκρατούσαν επί 5 ώρες τους γονείς του 35χρονου και στο τέλος άρπαξαν από το σπίτι και δυο τσουβάλια καρύδια και ρόδια που είχε μαζέψει ο Κωνσταντίνος

Στο μεταξύ, αφού αρνήθηκαν αρχικά να εξεταστεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Έλληνα ιατροδικαστή, οι αλβανικές αρχές έκαναν τελικά δεκτό το αίτημα. Ωστόσο, στον Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, τον Έλληνα ιατροδικαστή, επετράπη να δει τη σορό του Κατσίφα μόλις για 5 λεπτά. Ουσιαστικά τον άφησαν να ρίξει απλά μια ματιά και όχι να εξετάσει τη σορό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News