Δύο σφαίρες από απόσταση δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας

Ελλάδα
Δύο σφαίρες από απόσταση δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικηγόρος δηλώνει πως η οικογένεια δεν έχει κάποιο έγγραφο στα χέρια της από τις αλβανικές αρχές

Εμπόδια εμφανίζονται για την ιατροδικαστική εξέταση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα, όμως τώρα βρίσκεται στην Αλβανία Έλληνας ιατροδικαστής με δικηγόρους ο οποίος θα ρίξει φως στην υπόθεση.  

Να σημειωθεί ότι στην αρχή το αίτημα αυτό είχε απορριφθεί.

Οι αλβανικές αρχές δεν επέτρεψαν την ενδελεχή εξέταση της σορού, ενώ παράλληλα υπάρχουν καταγγελίες ότι σημαντικά στοιχεία έχουν αποκρυφτεί παρεμβαίνοντας στη σορό. Ο Αλβανός ιατροδικαστής φέρεται να έραψε τα τραύματα μετά τη νεκροτομή.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο μαζί με το μικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Αλβανών ιατροδικαστών που εξέτασαν την σορό την περασμένη Τρίτη.

Πάντως, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που επικαλείται το thetoc.gr, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από απόσταση περίπου 25 μέτρων από άντρα των ειδικών δυνάμεων. Οι πυροβολισμοί δεν ήταν εξ επαφής.

«Θεωρητικά έχει ολοκληρωθεί η πρώτη πραγματογνωμοσύνη από τις αλβανικές αρχές. Ωστόσο, δεν έχουμε ούτε ένα έγγραφο στα χέρια μας από τις αλβανικές αρχές, ούτε αυτό της νεκροψίας» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος. Πρόσθεσε ότι «δεν ξέρουμε ούτε ποιος ούτε πότε την έκανε την νεκροψία».

Η στιγμή της μεταφοράς της σορού του άτυχου Κωνσταντίνου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News