Ελλάδα

Η τελευταία στιγμή του Mega - To μήνυμα του ANT1 στο Μεγάλο Κανάλι

Ήταν 02:08:35 ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018 και το τελευταίο πλάνο που μεταδόθηκε ήταν αυτό της Ρένιας Λουιζίδου από τους “Απαράδεκτους”! Αυτή ήταν η τελευταία στιγμή του Mega, που συνεχίζει να μεταδίδει από συνδρομητικές πλατφόρμες, όχι όμως από την Digea, αφού έκλεισε με απόφαση του ΕΣΡ.

Ομολογουμένως ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης η αυλαία στο Mega. Όχι μόνο λόγω του προφανούς, δηλαδή του γεγονότος ότι μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο το σήμα του “Μεγάλου Καναλιού” σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea...

Κυρίως λόγω του ότι οι εργαζόμενοι επέλεξαν να αποχαιρετήσουν και να ευχαριστήσουν το τηλεοπτικό κοινό με ένα πρόγραμμα που καθήλωσε πολλούς στις τηλεοπτικές οθόνες, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές: τις “Τρεις Χάριτες”, το “Δις Εξαμαρτείν” και τους “Απαράδεκτους”. Στα διαλείμματα προβάλλονταν βίντεο με συμβολικές ατάκες από πολλά δημοφιλή σίριαλ που δεν πέρασαν απαρατήρητα, ενώ τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε στους δέκτες ένα ψηφιακό ρολόι, σημαίνοντας τον χρόνο ζωής που απέμενε στο κανάλι. Και οκτώ λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το Mega. Μια στιγμή συγκινητική που θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία...

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησε να πει ''αντίο'' ο τηλεοπτικός σταθμός Αnt1 στο Μega που τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε "μαύρο" και έπαψε να λειτουργεί μετά από 29 χρόνια.

"Μega σε ευχαριστούμε όλοι . Ανταγωνιστήκαμε , συνεργαστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε. Μega θα λείψεις σε όλους", ήταν το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ant1.

Ωστο με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησε να πει ''αντίο'' ο τηλεοπτικός σταθμός Αnt1 στο Μega που τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε "μαύρο" και έπαψε να λειτουργεί μετά από 29 χρόνια.

"Μega σε ευχαριστούμε όλοι . Ανταγωνιστήκαμε , συνεργαστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε. Μega θα λείψεις σε όλους", ήταν το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ant1.

 

Σχόλια