Η Μαριγώ Μπούρη για τον «Ύμνο της Μακεδονίας» - Κατάθεση ψυχής με πνευματική ευθύνη

Ελλάδα
Η Μαριγώ Μπούρη για τον «Ύμνο της Μακεδονίας» - Κατάθεση ψυχής με πνευματική ευθύνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θεατρική συγγραφέας Μαριγώ Μπούρη, η δημιουργός του «Μην παραχαράζετε την ιστορία», του «Ύμνου της Μακεδονίας», μας αποκαλύπτει και μας αποκαλύπτεται

Τρία πράγματα χαρακτηρίζουν έντονα τη δυναμική και αρχοντική προσωπικότητά της και αυτά είναι η βαθιά πίστη της προς τον Θεό, η φιλοπατρία της και η αγωνιστικότητά της! Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, επιστήμων με καλλιτεχνική φλέβα, αλλά και συγγραφέας, καθώς συγγράφει και θεατρικά έργα.

Συνέντευξη στη Μαρία Λιναρδάκη

Μια γυναίκα πολυτάλαντη και ευλογημένη, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα η κ. Μαριγώ Μπούρη, ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα στη γενική ιατρική, παράλληλα ασκεί και την κλασική ομοιοπαθητική, την οποία έχει ολοκληρώσει στην Διεθνή Ακαδημία της Κλασικής Ομοιοπαθητικής, ενώ ευρύτερα γνωστή έχει γίνει από ένα υπέροχο τραγούδι, που ξυπνά το πατριωτικό συναίσθημα, αυτό με τίτλο «Μην παραχαράζετε την ιστορία».

Ένα τραγούδι, το οποίο όπως αποκαλύπτει, έχει γραφτεί πριν από τριάντα χρόνια για την Μακεδονία και το οποίο έχει ακουστεί αρκετές φορές, το τελευταίο διάστημα και σε πολλά συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, αλλά ακούγεται και σε εθνικές και σχολικές εορτές, σε παρελάσεις και σε εκδηλώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News