Βίντεο από τη στιγμή που πέφτει «μαύρο» στο Mega

Ελλάδα
Βίντεο από τη στιγμή που πέφτει «μαύρο» στο Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίτλοι τέλους για το «Μεγάλο Κανάλι»

29 ολόκληρα χρόνια μετά, έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το Mega Channel.

Το «μαύρο» έπεσε την ώρα της προβολής μίας εκ των πλέον επιτυχημένων σειρών του Mega «Οι απαράδεκτοι», ενώ οι εργαζόμενοι του σταθμού αποφάσισαν να αποχαιρέτισαν το κοινό προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες σειρές του καναλιού -τις «Τρεις Χάριτες», στο «Δις Εξαμαρτείν» και τους «Απαράδεκτους».

Μάλιστα, κύκνειο άσμα ήταν η μισοτελειωμένη τη φράση της Ρένιας Λουϊζίδου στο Βλάσση Μπονάτσο...

Η παρούσα εξέλιξη έρχεται μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, η οποία καταλήγει στο ότι η απουσία του τηλεοπτικού σταθμού από την τελευταία αδειοδοτική διαδικασία οδηγεί και στο τέλος της 29ετους πορείας του.

Συγκεκριμένα, το ΣτΕ, με απόφαση από τις 5 Οκτωβρίου, επικαλείται το νόμο 4496/2017, σύμφωνα με τον οποίο η συνέχιση της λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών εξαρτάται από τη συμμετοχή τους στον τελευταίο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Στην περίπτωση μη συμμετοχής ή απαράδεκτης ή ανεπιτυχούς συμμετοχής τηλεοπτικού σταθμού σε προκηρυχθείσα διαδικασία αδειοδότησης επιβάλλεται κατά δέσμια αρμοδιότητα ο τερματισμός λειτουργίας του μετά την τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας, χωρίς να καταλείπεται στάδιο εκτίμησης των κατ' ιδίαν περιστάσεων» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η τηλεθέαση λίγο πριν το «μαύρο»

Λίγο πριν πέσει το οριστικό «μαύρο» για το Μεγάλο Κανάλι, τα «νούμερα» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen κατέγραψαν το ποσοστό του 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό.

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων:

https://www.youtube.com/watch?v=qnvroBnunRM?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News