Ελλάδα

Επιμένει ο Νίκος Κοτζιάς στις δηλώσεις που έκανε στην ΚΡΗΤΗ TV

Επιμένει ο κ. Κοτζιάς όπως δήλωσε και στην εκπομπή «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» της ΚΡΗΤΗ TV και τον Γιώργο Σαχίνη, ότι δεν ψεύδεται

Απαντώντας στη διάψευση Καμμένου ότι ουδέποτε μίλησε για πενήντα εκατομμύρια του Σόρος στο Υπουργικό Συμβούλιο, στενοί συνομιλητές του πρώην υπουργού Εξωτερικών δήλωσαν στον Αντέννα ότι «δεν ψεύδεται, επιμένει σε όσα είπε δημοσίως, προφανώς και ήταν αλήθεια».

Αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου, είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε», είναι το μήνυμά του.

«Δεν πιστεύω να διαγραφούν τα πρακτικά», δήλωσε ο κ. Κοτζιάς βάζοντας αυτή τη φορά στο «κάδρο» το Μαξίμου.

 

Διάψευση Καμμένου

Νωρίτερα, μέσω του Twitter του, ο Π. Καμμένος διέψευσε τον κ. Κοτζιά για τους ισχυρισμούς του, επιτιθέμενος στα... "ορφανά του Σημίτη".

«Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά την παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκατ. ευρώ του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες”, έγραψε, ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας,  προς την πλευρά των αναφορών Σπίρτζη.

 

Τι είπε ο Χρήστος Σπίρτζης

«Όταν κάποιος λέει "δεν άκουσα", ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε», σχολίασε, στο δικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Υποδομών. Με τον τρόπο αυτό, άφησε (με βάση την τελευταία τοποθέτησή του από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης) ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ο κ. Καμμένος να έχει πραγματοποιήσει τις αναφορές, για τις οποίες τον κατηγορεί ο Νίκος Κοτζιάς.

«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», είχε πει στο ραδιόφωνο του "Θέματος”, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες του τέως υπουργού Εξωτερικών, σύμφωνα με τις οποίες ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο στο περιλάλητο υπουργικό συμβούλιο για χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.

«Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε πάρα πολύ. Τον σέβομαι και δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Τον σέβομαι πολιτικά και τον αγαπάω και προσωπικά... Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Καταρχάς, να ξεκινήσουμε από αυτό. Ήμουνα στο υπουργικό συμβούλιο και δεν έχω ακούσει τον Πάνο Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», συμπλήρωσε ο κ. Σπίρτζης.

Σχόλια