Ελλάδα

Απάντηση Π.Καμμένου στις αποκαλύψεις που έκανε ο Ν.Κοτζιάς στις «Αντιθέσεις»

Τι απαντά του υπουργού Άμυνας στις αποκαλύψεις Κοτζιά

Aπάντηση στις αποκαλύψεις που έκανε ο Νίκος Κοτζιάς στην εκπομπή «Αντιθέσεις» και το Γιώργο Σαχίνη, έδωσε ο Πάνος Καμμένος. Σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Είναι ψευδές, απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες»

Nωρίτερα σε tweet με το άρθρο από το olympia.gr αναφερόταν πως « ο Πάνος Καμμένος ό,τι έχει να πει το λέει ευθέως, επώνυμα και με πολιτική αξιοπρέπεια. Όχι με διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής».

Υπενθυμίζεται μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ ΤV ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Καμμένος εκτόξευσε την κατηγορία ότι ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδότησε την ελληνική κυβέρνηση για να προωθήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Από την πλευρά ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε: «Δεν έχω ακούσει εγώ τον Πάνο  Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα».

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε «δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».

Πάντως η ΝΔ μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνη, κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ο κ. Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος.

Σχόλια