Ryanair: Χαρίζει 1 εκατομμύριο θέσεις των 9,99 ευρώ

Ελλάδα
Ryanair: Χαρίζει 1 εκατομμύριο θέσεις των 9,99 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσφορά λήγει σε ελάχιστες ώρες και ισχύει και για την Κρήτη

Μια μοναδική προσφορά ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία  Ryanair για όλους όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με τα αεροσκάφη της, εντός Ευρώπης, από το Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2019. 

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, νέα χειμερινή προσφορά τίθεται σε ισχύ, προς όφελος πάντα των επιβατών της και με την οποία απελευθερώνονται, 1 εκατομμύριο, θέσεις των 9,99 ευρώ στο ευρωπαϊκό της δίκτυο, για ταξίδια από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο.

Προσοχή όμως, οι συγκεκριμένοι ναύλοι των 9,99 ευρώ είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στο www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προσφορά "Million-Air" του ενός εκατομμυρίου θέσεων με 9,99€ σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μας δίκτυο για ταξίδια από το Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, εξασφαλίζει στους πελάτες της Ryanair διακοπές πολυτελείας στις χαμηλότερες τιμές», δήλωσε ο Robin Kiely της Ryanair.

«Αυτή η καταπληκτική προσφορά θα λήξει τα μεσάνυχτα της Τρίτης (23 Οκτωβρίου), οπότε οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν γρήγορα και να επωφεληθούν της προσφοράς», πρόσθεσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News