Ελλάδα

Μ.Ραλάκης: Δεν έχουμε χρήματα για προσφυγές οι συνταξιούχοι

«Εμείς είπαμε στον Τ.Πετροπουλο να απευθύνει έκκληση αυτές να σταματήσουν»

Να μην κάνουν προσφυγές για την επιστροφή αναδρομικών γιατί χαλάνε λεφτά χωρίς λόγο συνέστησε στους συνταξιούχους ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.
Ανακοίνωσε ότι το Δημόσιο θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του πρωτοδικείου για την επιστροφή αναδρομικών σε συνταξιούχο και διαβεβαίωσε ότι «οι συντάξεις δεν θα κοπούν γιατί δεν χρειάζεται να κοπούν.
 «Η έντιμη σχέση που οφείλουμε να έχουμε με τους εταίρους μας επιβάλλει να συνεννοούμαστε. Όμως κανένα εμπόδιο δεν θα υπάρξει όταν ήδη η Κομισιόν ενέκρινε το δικό μας σχέδιο προϋπολογισμού, ενώ απέρριψε τα σχέδια άλλων χωρών» είπε.
«Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ ζήτησε από τον κο Πετρόπουλο να προχωρήσει στην παραπάνω διευκρίνιση» είπε στον 98.4 ο Γενικός Γραμματέας της Μανόλης Ραλάκης, καθώς τα χρήματα δεν περισσεύουν σε κανένα συνταξιούχο. 
Θέση και διεκδίκηση της Ομοσπονδίας σύμφωνα με τον ίδιο είναι η όποια απόφαση του Δικαστηρίου να είναι άμεσα εκτελεστέα για όλους τους συνταξιούχους.
Παράλληλα ενημέρωσε τον κλάδο ότι στις 31 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθεί παγκρήτια συγκέντρωση των Συνταξιουχικών Ενώσεων και στις 15 Δεκεμβρίου συγκέντρωση και πορεία προς στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Σχόλια