Έγκυος πήδηξε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Ελλάδα
Έγκυος πήδηξε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουτιά θανάτου έκανε μία έγκυος από μπαλκόνι πολυκατοικίας στον Άγιο Δημήτριο

Από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής πήδηξε μία έγκυος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για μια 37χρονη, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, με το πρώτο της παιδί να είναι ήδη 3 ετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα πήδηξε στο κενό μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το 3χρονο παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, επιδεινώθηκαν στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με το protothema.gr.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις ώστε να διαπιστώσουν τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα, να δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της, αφήνοντας πίσω σύζυγο και ένα παιδάκι 3 ετών.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο η γυναίκα ήταν καθηγήτρια ξένων γλωσσών και διήνυε το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Περίοικοι κάνουν λόγο για μια οικογένεια που ζούσε χρόνια στην περιοχή - στον πρώτο όροφο του κτηρίου ζει η αδελφή της άτυχης 37χρονης, στον δεύτερο οι γονείς της και στον τρίτο ζούσε η ίδια με την οικογένειά της.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 37χρονη είχε τυπικές σχέσεις με τη γειτονιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News