Ελλάδα

Υπόθεση Λαγούδη: Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το θάνατο της 44χρονης μητέρας, σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή συγκλονίζουν, καθώς στο σημείο αυτόπτης μάρτυρας είδε καρέ - καρέ τι συνέβη το μοιραίο εκείνο απόγευμα.  

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφτηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου», ο αυτόπτης μάρτυρας, κατέθεσε με όλες τις λεπτομέρειες για τα όσα είδε και άκουσε, εκείνη την ημέρα που βρέθηκε, τυχαία εκεί, σε σημείο πάνω στο βουνό, όπου μπορούσε να δει σχεδόν τα πάντα.

Ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, έφτασε περίπου στις 13:30 στο σημείο και στάθμευση. Από εκεί κατέβηκαν δύο άνδρες, ενώ στο αυτοκίνητο παρέμεινε ένας τουλάχιστον άνθρωπος. Δεν είναι σίγουρος αν υπήρχε κι άλλο άτομο μέσα.

Στις 14:30 φτάνει το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη και παρκάρει παράλληλα με το τζιπ. Για 2-3 λεπτά μιλάνε μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Λαγούδη φεύγει, προχωρά 500 μέτρα μπροστά και φτάνει στην παραλία Φωτμού.

Το τζιπ την ακολουθεί μετά από 10 λεπτά και παρκάρει ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Μετά από λίγο αρχίζουν να ακούγονται έντονες φωνές και διαπληκτισμοί. Ξεχώριζε μια γυναικεία φωνή που ήταν πιο ισχυρή από τις υπόλοιπες.

Εκείνη την ώρα ο αυτόπτης μάρτυρας, βλέπει τα δύο άτομα που είχαν κατέβει νωρίτερα από το τζιπ, να έρχονται από το εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου είχαν κρυφτεί.

Κάποια στιγμή ακούει τη γυναικεία φωνή να φωνάζει «αφήστε με», καθώς η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να προσπάθησε να γλιτώσει από τα χέρια των δύο ανδρών.

 

«Την πέταξαν στο αυτοκίνητο»

Η Ειρήνη, σύμφωνα αντιστάθηκε και φώναξε, σύμφωνα με τα όσα συγκλονιστικά περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, οι δύο άνδρες, φέρονται να την έπιασαν όσο εκείνη φώναζε «αφήστε με» και να της έβαλαν κάτι στο στόμα. Ίσως και να τη φίμωσαν, δεν μπορούσε να δει καλά.

Αυτό που είδε όμως, είναι ότι μετά αφού πάλεψε και της έκλεισαν το στόμα, την πέταξαν γρήγορα μέσα στο αυτοκίνητό της, έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν γρήγορα και οι τρείς. Οι δύο προς το εγκαταλελειμμένο σπίτι και ο τρίτος με το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του.

 

Δέχτηκε απειλές για να αλλάξει κατάθεση

Ο αυτόπτης μάρτυρας φοβόταν πάρα πολύ να μιλήσει. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι που τον απείλησαν. Αναγκάστηκε κάποια στιγμή να αλλάξει την κατάθεσή του και κλήθηκε από τον εισαγγελέα ξανά ο οποίος τον ρώτησε «γιατί την άλλαξες;»

Αυτοί που φέρονται να τον απείλησαν, του είπαν «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, δε θα πεις αυτά». Του είπαν συγκεκριμένα τι να πει στη νέα κατάθεσή του. Του είπαν να πει πως αυτά που άκουγε ήταν ομιλίες της Λαγούδη στο κινητό της τηλέφωνο και όχι με άλλον άνθρωπο που είχε φυσική παρουσία.

Για τις απειλές ενημέρωσε και τον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας πήρε από το χέρι τον μάρτυρα, πήρε όλη τη δικογραφία και βήμα βήμα έκαναν όλη την υπόθεση από την αρχή. Είναι και άλλα στοιχεία που ο εισαγγελέας έχει βρει με την προσωπική του έρευνα.

 

Σχόλια