Ελλάδα

Το ξέσπασμα της Ειρήνης Λαγούδη λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Θρίλερ δίχως τέλος η πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις

Η 44χρονη Ειρήνη, μητέρα τριών παιδιών από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, φέρεται ότι είχε δανείσει χρήματα, σύμφωνα με αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» κ. Βασίλη Ταουξή.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ένα από τα τρία παιδιά της έκανε αυτή τη σημαντική αποκάλυψη, λέγοντας ότι λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή η μητέρα του ήταν στενοχωρημένη και προβληματισμένη και μιλούσε συνεχώς με κάποιον στο τηλέφωνο.

«Ήταν λυπημένη, μιλούσε στο τηλέφωνο κι έλεγε: “Εγώ σ’ τα έδωσα (τα χρήματα) για λίγες μέρες, για ένα μήνα, για να σε εξυπηρετήσω και μου υποσχέθηκες ότι θα μου τα γυρίσεις. Εγώ αυτά τα λεφτά τα προόριζα για τις μεταπτυχιακές σπουδές της μεγάλης μου κόρης στη Γαλλία. Σε παρακαλώ, φέρε μου τα λεφτά”», είπε στον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Βασίλη Ταουξή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε ότι, σύμφωνα με το παιδί, η 44χρονη χήρα ήταν απελπισμένη και είχε βρεθεί σε απόγνωση γιατί αυτός στον οποίο είχε δανείσει δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να της επιστρέψει τα χρήματα, τουλάχιστον στο διάστημα που είχαν συμφωνήσει.

Επίσης πρόσθεσε, ότι λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της η Ειρήνη είχε πουλήσει πολλά στρέμματα και έλαβε ως αντίτιμο ένα μεγάλο ποσό, από το οποίο λείπουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Στη συνέχεια ο κ. Ταουξής διευκρίνισε: «Όσο ήταν στη ζωή η Ειρήνη, βγήκαν από τον λογαριασμό της περίπου 15.000 ευρώ για να πληρωθούν εισιτήρια και έξοδα ταξιδιού στο εξωτερικό και μάλιστα για πρόσωπα που δεν ανήκαν στο συγγενικό της περιβάλλον. Μάλλον ήταν πολύ ερωτευμένη…».

Στο μεταξύ, ο τεχνικός σύμβουλος Αναστάσιος Δέδες παρουσίασε δύο φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο της Λαγούδη, εξηγώντας ότι δίπλα στο μπιτόνι με το πετρέλαιο που βρέθηκε κάτω από τη θέση του συνοδηγού εντοπίστηκε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου: «Είναι δυνατόν να μη συρρικνώθηκαν τα γυαλιά έπειτα από τέτοιας έκτασης και έντασης φωτιά;», διερωτήθηκε.

Σχόλια