Ελλάδα

Νέες θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων

Πάνω από 150 νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν σε γνωστά ξενοδοχεία της Ελλάδας

Νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στην ξενοδοχειακή αγορά μέσω του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Οι νέες θέσεις εργασίας προσφέρονται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος DUAL Hellas, το οποίο οργανώθηκε βάσει προδιαγραφών του επιτυχημένου γερμανικού μοντέλου της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

3 γνωστοί ξενοδοχειακοί όμιλοι στο «παιχνίδι»

Ο κύκλος εκπαίδευσης ξεκινάει το Νοέμβριο και το Επιμελητήριο έχει ήδη δεχθεί προσφορές για εργαζόμενους από γνωστούς ομίλους 4άστερων και 5άστερων ξενοδοχείων, μεταξύ των οποίων είναι οι: ALDEMAR RESORTS, AQUILA HOTELS & RESORTS και ATLANTICA HOTELS & RESORTS.

Πως θα γίνει η εκπαίδευση;

Οι θέσεις εκπαίδευσης θα διατεθούν σε εκπαιδευόμενους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα DUAL Hellas και οι οποίοι κατά τους θερινούς μήνες θα απασχολούνται για περίπου 6 μήνες με πλήρη μισθό, επιδόματα, ασφάλιση και εργασιακά δικαιώματα.

Κατά τους χειμερινούς μήνες οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθούν θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση που θα προσφέρεται από έμπειρους εισηγητές σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Η απασχόληση των εκπαιδευόμενων εντάσσεται στο σκέλος της ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης, που προβλέπεται στο μοντέλο της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, το περίγραμμα της οποίας προσδιορίζεται από το ίδιο το πρόγραμμα, προκειμένου κάθε εκπαιδευόμενος να αναπτύξει τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται στο επάγγελμα που έχει επιλέξει.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης DUAL Hellas του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου είναι διαθέσιμες από το www.dual.com.gr, e-mail: info@dual.com.gr.

Σχόλια