default-image

Άντρες διασώστες του ΕΚΑΒ ξεγέννησαν ετοιμόγεννη, στη Ρόδο

Ελλάδα
Άντρες διασώστες του ΕΚΑΒ ξεγέννησαν ετοιμόγεννη, στη Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε σωτήριο το έργο των διασωστών

Πήγαν για να παραλάβουν μία ετοιμόγεννη γυναίκα από το σπίτι της για το νοσοκομείο της Ρόδου και τελικά κατέληξαν στο να την ξεγεννήσουν.

Ο λόγος για τους διασώστες του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Ξουρής και Δημήτρης Ζουρούδης, οι οποίοι και σύμφωνα με το diasostesrodou.blogspot.com, φθάνοντας στο σπίτι αντιλήφθηκαν ότι ο τοκετός βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη και αφού δεν μπορούσαν να μεταφέρουν τη γυναίκα στο νοσοκομείο, πήραν την απόφαση να την βοηθήσουν να γεννήσει στο σπίτι της.

Οι διασώστες ακολούθησαν κατά γράμμα όσα είχαν μάθει και κατάφεραν να φέρουν με επιτυχία στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 Για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε σωτήριο το έργο των διασωστών, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι και στην Κρήτη ,διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν καταφέρει με επιτυχημένο τρόπο να βοηθήσουν γυναίκες καταφέρει γυναίκα να φέρει στον κόσμο το μωρό της πριν φθάσουν στο νοσκομείο, με πιο πρόσφατο το περιστατικό εκείνο της ετοιμόγεννης γυναίκας στη Χερσόνησο που τελικά γέννησε χωρίς πρόβλημα ένα υγιέστατο μωράκι μέσα στο ασθενοφόρο.

φωτγοραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News