Πυροβόλησαν 13χρονο βοσκό στην Ξάνθη

Ελλάδα
Πυροβόλησαν 13χρονο βοσκό στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη χειρουργική κλινική νοσηλεύεται το νεαρό αγόρι

Κατά λάθος φαίνεται πως πυροβόλησε κάποιος ασυνείδητος από απόσταση έναν 13χρονο βοσκό στην περιοχή Λευκόπετρας στην Ξάνθη την ώρα που ο ανήλικος οδηγούσε τα πρόβατα του κοπαδιού του πίσω στο μαντρί.

Ο δράστης κατά πάσα πιθανότητα δοκίμαζε τις ικανότητες του στη σκοποβολή όταν πέτυχε τον 13χρονο. Για καλή τύχη του νεαρού, το όπλο ήταν αεροβόλο και γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο βοσκός ένιωσε έναν πόνο στην αριστερή πλευρά του στήθους του χωρίς να καταλάβει το λόγο για τον οποίο πονούσε. Αμέσως το είπε στη μητέρα του η οποία είδε μία πληγή στην κοιλιακή χώρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Εκεί διαπιστώθηκε πως ένα βλήμα είχε τραυματίσει τον 13χρονο όμως δεν βρέθηκε στο σώμα του αφού φαίνεται πως είχε πέσει στο έδαφος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο παραμένει για προληπτικούς λόγους στη Χειρουργική Κλινική. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν το δράστη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News