Σε κύκλωμα ναρκωτικών γιος ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα
Σε κύκλωμα ναρκωτικών γιος ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη – μεταξύ άλλων – ο γιος πρώην βουλευτή, ευρωβουλευτή και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ  

Σε κύκλωμα που εμπλέκεται με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών φαίνεται πως συμμετείχε ο γιος πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Στη σοβαρή αυτή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, εμπλέκονται 10 ακόμη άτομα, ενώ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία «εγκέφαλοι» της σπείρας ήταν δύο αστυνομικοί.

Όμως, ενεργή συμμετοχή στο κύκλωμα φέρεται να έχει και ο γιος πρώην ευρωβουλευτή και μάλιστα ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Ο πατέρας του συλληφθέντος είχε εκλεγεί κατά το παρελθόν βουλευτής και ευρωβουλευτής στα Τρίκαλα και άνηκε στον πυρήνα του ηγέτη του κόμματος, Ανδρέα Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και όπλα, σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής. Ενώ, η σπείρα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, κυρίως στην Αττική, αλλά και στα Τρίκαλα, όπου επίσης τα μέλη της δραστηριοποιούνταν και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News