Έβρος: Το μαχαίρι και το κινητό θα «ρίξουν» φως στην υπόθεση των τριών πτωμάτων

Ελλάδα
Έβρος: Το μαχαίρι και το κινητό θα «ρίξουν» φως στην υπόθεση των τριών πτωμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαχαιρωμένες στην καρωτίδα με στρατιωτικό μαχαίρι βρέθηκαν οι τρεις γυναίκες

Το κινητό τηλέφωνο, το μαχαίρι, αλλά και η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να «ρίξει» φως στην υπόθεση των τριών γυναικείων πτωμάτων που βρέθηκαν στον Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Πραγγί Διδυμοτείχου πριν από μερικά 24ωρα.

Περίπου 50 μέτρα από τα σύνορα βρέθηκαν τα τρία γυναικεία πτώματα, τα οποία έφεραν τραύματα από το μαχαίρι, ενώ είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια τους.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι ηλικίες των δύο γυναικών είναι από 15 έως 20 ετών, ενώ η τρίτη υπολογίζεται γύρω στα 30 με 35 έτη και αναμένεται να αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται για συγγενείς.

Στο σημείο βρέθηκε ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να ανιχνευτεί τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα.

Ενώ, πλησίον του πτώματος της μεγαλύτερης, σε ηλικία, γυναίκας βρέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο – μάλιστα – ήταν ενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκαν οι γυναίκες (βαθιά τομή στην καρωτίδα με στρατιωτικό μαχαίρι), φανερώνει μεγάλο μίσος και αγριότητα, που παραπέμπει ίσως σε πράξη εκδίκησης ή τιμωρίας για προσωπικούς, οικογενειακούς ή και θρησκευτικούς λόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News