Ελλάδα

Έγκλημα στον Έβρο: «Τέτοιες σφαγές γίνονται μόνο από τζιχαντιστές»;

Ο Έβρος και ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από την άγρια δολοφονία των τριών γυναικών

Σε μία σειρά προσπαθούν να βάλουν όλα τα στοιχεία της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης στον Έβρο οι ιατροδικαστές, με τις έρευνες να μην έχουν σταματήσει στιγμή από χτες που βρέθηκαν οι τρεις γυναίκες άγρια δολοφονημένες.

Το νέο στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το newsit.gr, είναι πως το μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος είναι στρατιωτικού τύπου, οδοντωτό που χρησιμοποιείται συνήθως από κυνηγούς ή δύτες.

Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, το μαχαίρι στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ανιχνευθούν δαχτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το δράστη ή τους δράστες.

«Περιμένουμε να μάθουμε επίσημα τι έχει συμβεί. Συνήθως τέτοιου τύπου δολοφονίες είναι έργα τζιχαντιστών. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο έγκλημα στην περιοχή μας» λέει χαρακτηριστικά ο κοινοτάρχης του Πυθίου Χάρης Θεοχαρίδης και συνεχίζει: «Πήγε ένας αγρότης να καλλιεργήσει το χωράφι του και βρέθηκε μπροστά σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα. Οι τρεις γυναίκες ήταν σφαγμένες στο λαιμό. Ο κόσμος έχει αναστατωθεί γιατί τέτοιες σφαγές γίνονται μόνο από τζιχαντιστές».

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε την εξέταση, διαπίστωσε ότι οι τρεις γυναίκες έφεραν βαριά δολοφονικά χτυπήματα. Κοινό χαρακτηριστικό για τις δύο από τις τρεις γυναίκες είναι πως τα χέρια και τα πόδια τους ήταν δεμένα με σχοινιά και βρέθηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από το πρώτο θύμα.    

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για γυναίκες νεαρής ηλικίας οι οποίες ήταν κατά πάσα πιθανότητα μετανάστριες ή προσφυγοπούλες.

Πάντως, το ενδεχόμενο της ληστείας έχει αποκλειστεί, αλλά θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αν υπέστησαν σεξουαλική βία, παρά το γεγονός ότι οι τρεις γυναίκες φορούσαν κανονικά τα ρούχα τους.

Σχόλια