Ελλάδα

Έβρος: Βρέθηκε το μαχαίρι του φόνου των τριών γυναικών - Τι λέει ο ιατροδικαστής

Δίπλα σε μία από τις δολοφονημένες γυναίκες, οι οποίες εντοπίστηκαν νεκρές στον Έβρο, βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε άγνωστος δράστης και τις κατακρεούργησε

Το μαχαίρι, σύμφωνα με τον ιστότοπο CNN, είναι στρατιωτικού τύπου, το οποίο χρησιμοποιούν ακόμα και δύτες, ενώ μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Βαθιά δολοφονικά χτυπήματα από το μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρουν και οι τρεις γυναίκες.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δύο από τις τρεις είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά που εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την πρώτη γυναίκα.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι η ηλικία της μιας γυναίκας είναι γύρω στα 30, η δεύτερη μικρότερη, γύρω στα 20 ενώ για την τρίτη δεν αποκλείει να είναι και ανήλικη. 

Επιπλέον, εκτιμά ότι το φρικτό έγκλημα διεπράχθη πριν από 6 μέρες.

Τα πτώματα των τριών γυναικών εντοπίστηκαν σε ένα χωράφι στην περιοχή του Πραγγίου, περίπου 50 μέτρα από τα σύνορα και σε σημείο που θεωρείται πέρασμα και το οποίο χρησιμοποιούν πολύ συχνά λαθροδιακινητές.

Οι γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά με τα ρούχα τους ενώ από την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν γύρω τους άλλα στοιχεία αν και η έρευνα θα ολοκληρωθεί με το πρώτο φως της ημέρας.

Σύμφωνα με το CNN, στο σημείο φτάνει κλιμάκιο της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι να υπήρξε αντιπαράθεση ανάμεσα στις γυναίκες και τον λαθροδιακινητή για τα χρήματα και ο διαπληκτισμός έφτασε μέχρι το έγκλημα.

Σχόλια