Βρέθηκαν τα πτώματα τριών γυναικών στον Έβρο

Ελλάδα
Βρέθηκαν τα πτώματα τριών γυναικών στον Έβρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρές βρέθηκαν τρεις γυναίκες

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στον Έβρο, έπειτα από τον εντοπισμό τριών πτωμάτων στην περιοχή του Πραγγίου. Πρόκειται για τα πτώματα τριών γυναικών, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οι τρεις γυναίκες φέρεται να εισήχθησαν παράνομα στην Ελλάδα. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για αλλοδαπές που είχαν πνιγεί, πλέον εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια σε βάρος τους

Νεκρές βρέθηκαν το μεσημέρι, στο Πραγγί του Έβρου, τρεις γυναίκες- πιθανότητα αλλοδαπές. Οι άτυχες γυναίκες, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος protothema.gr, εντοπίσθηκαν κοντά στην όχθη του ποταμού και η υπόθεση εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι πιθανότατα οι γυναίκες είχαν πνιγεί στην προσπάθειά τους να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, από το ποτάμι.

Όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, με τις τρεις γυναίκες να έχουν πέσει θύματα δολοφονίας.

Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ μεταβαίνει ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκαν το θάνατο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News