Σωρεία παραιτήσεων στην ΕΡΤ: Μετά τη Σαρικάκη «έφυγε» και ο Ταλαμάγκας

Ελλάδα
Σωρεία παραιτήσεων στην ΕΡΤ: Μετά τη Σαρικάκη «έφυγε» και ο Ταλαμάγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη Σαρικάκη «φεύγει» και ο Ταλαμάγκας από την ΕΡΤ – Ο Κωστόπουλος στη θέση του Διευθύνων Συμβούλου

Ολοένα και πληθαίνουν η παραιτήσεις στην Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση της προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ 3, Κατερίνας Σαρικάκη, παραιτήθηκε αιφνιδίως και ο Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Βασίλης Ταλαμάγκας.

Έτσι, τη διεύθυνση Ενημέρωσης θα αναλάβει ο 80χρονος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Βασίλης Κωστόπουλος, παράλληλα με τα έως τώρα καθήκοντά του.

Πολιτικοί οι λόγοι που οδήγησαν στην παραίτηση Ταλαμάγκα;

Από την άλλη, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν σε παραίτηση το Βασίλη Ταλαμάγκα, ούτε και ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του, καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες: Από τη μία κάνουν λόγο για συμφωνία με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι ενώ άλλες ισχυρίζονται ότι θα αναβαθμιστεί άμεσα σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Πληροφορίες από το Protothema.gr θέλουν τον Βασίλη Ταλαμάγκα να μην αντέχει τα όσα συμβαίνουν στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με επιπλέον δεδομένο ότι ο ίδιος θεωρείται άνθρωπος ηπίων τόνων με επαγγελματική πορεία που δεν συνδέεται με τον κυβερνητικό χώρο.

Από τη Βιέννη απέστειλε την παραίτησή της η Σαρικάκη

Ο λόγος ο οποίος προκάλεσε την παραίτηση της Σαρικάκη, φαίνεται ότι είναι το γεγονός ότι δεν της έχουν εκχωρηθεί οι αρμοδιότητες που είχε συμφωνήσει.

Η κυρία Σαρικάκη λόγω και των υποχρεώσεών της στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης δεν μετέβαινε Θεσσαλονίκη και την ΕΡΤ ,  στην οποία εμφανιζόταν για υπηρεσιακούς λόγους ανά αραιά χρονικά διαστήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News