Σκότωσε τη γυναίκα που «λάτρευε» επειδή δεν του έδωσε χαρτζιλίκι

Ελλάδα
Σκότωσε τη γυναίκα που «λάτρευε» επειδή δεν του έδωσε χαρτζιλίκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν τα όσα ανέφερε ο 24χρονος, στην απολογία του, για τη δολοφονία της 77χρονης στην Περαία

Αίσθηση προκαλούν τα όσα ανέφερε στην απολογία του ο 24χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 77χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στην περιοχή Περαία της Θεσσαλονίκης.

Κατά την απολογία του, ο 24χρονος ανέφερε ότι «λάτρευε» την 77χρονη γυναίκα, ενώ ζήτησε «συγγνώμη» και από τους οικείους της.

Επιπλέον, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν μπορεί να πιστέψει την πράξη στην οποία προέβη. Μάλιστα κληθείς να περιγράψει στον ανακριτή τον τρόπο που διέπραξε τη δολοφονία επικαλέστηκε κενά μνήμης.

Ο 24χρονος επισκεπτόταν συχνά την ηλικιωμένη, την οποία γνώριζε από παλιά, όταν ακόμη ζούσε με την οικογένειά του στην ίδια οικοδομή. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, όταν της ζητούσε χαρτζιλίκι, ή φαγητό εκείνη του έδινε.

Έτσι, κι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν επισκέφθηκε ξανά την ηλικιωμένη. Αυτή τη φορά όμως η 77χρονη φαίνεται να αρνήθηκε να του προσφέρει χρήματα και τότε εκείνος θύμωσε αρπάζοντας ένα μαχαίρι με το οποίο την τραυμάτισε θανάσιμα.

Πηγή: protothema.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News