Ελλάδα

Ομόνοια: Ο λόγος για τον οποίο ο άντρας απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του άντρα και τη μεγάλη κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών

Μία απίστευτη ιστορία φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον άνθρωπο που ανέβηκε στη σιδερένια κατασκευή στην πλατεία Ομονοίας και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Η περιπέτεια αυτή είχε τελικά αίσιο τέλος, αφού οι ειδικοί κατάφεραν να τον πιάσουν, να τον δέσουν με σχοινί και γάντζο και τελικά να τον κατεβάσουν με ασφάλεια στο έδαφος. Ειδικοί διαπραγματευτές και αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο παραλίγο να σκοτωθεί ο άντρας, αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Πίσω από την κίνηση απελπισίας του μεσήλικα κρύβεται μία περιπέτεια: ο άντρας το βράδυ της Πέμπτης πήγε στο Α.Τ. Ομόνοιας να δηλώσει την κλοπή του πορτοφολιού του μέσα στο οποίο είχε σημαντικά έγγραφα. Οι αρμόδιοι ωστόσο, του είπαν να πάει το πρωί, κάτι που έκανε.

Πήγε σήμερα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά τον είχαν στην αναμονή για πάρα πολλές ώρες, γεγονός που εξόργισε τον άντρα και πάνω στην απελπισία του ανέβηκε στο γνωστό γλυπτό της Ομόνοιας απειλώντας να αυτοκτονήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όμως… τέλος καλό, όλα καλά!

Σχόλια