Ελλάδα

Δωρεάν καρτ - ποστάλ από τα ΕΛΤΑ γιατί... γιορτάζουν!

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου έχουν σχεδιαστεί καρτ - ποστάλ

Με έναν πολύ γλυκό τρόπο θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου όλα τα ταχυδρομεία της χώρας στις 9 Οκτωβρίου, σε ανάμνηση της ίδρυσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης το 1874.

Συγκεκριμένα, αποκλειστικά για εκείνη τη μέρα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν σχεδιάσει ειδικές επετειακές καρτ-ποστάλ, οι οποίες θα διανέμονται δωρεάν σε όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα της χώρας.

Με 144 χρόνια ζωής, η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση αποτελεί ένα από τους πρώτους φορείς που λειτούργησαν στην κατεύθυνση της παγκόσμιας διασύνδεσης των πληθυσμών πέρα από γεωγραφικά σύνορα. Σήμερα, το τεράστιο δίκτυο της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης που μετρά 192 χώρες-μέλη, με περισσότερα από 640.000 ταχυδρομεία και με ανθρώπινο δυναμικό 5.000.000 εργαζομένων αποτελεί πυλώνα στρατηγικής και καινοτομίας και κινητήρια δύναμη οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, συνιστούν τη μακροβιότερη ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται αδιάλειπτα για 190 χρόνια, από την ίδρυσή της το 1828 μέχρι και σήμερα.

Με 1.250 σημεία σε όλη την χώρα και 6.000 εργαζόμενους και καθημερινή εξυπηρέτηση σε κάθε γωνιά της χώρας, τα ΕΛΤΑ είναι σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και ο Φορέας Παροχής Καθολικής Υπηρεσίας έως το 2028.

 

 

Σχόλια