Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: «Απομακρύνεται» το σενάριο της ληστείας

Ελλάδα
Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: «Απομακρύνεται» το σενάριο της ληστείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπήρχαν αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου μέσα στο κοσμηματοπωλείο

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Η δικηγόρος του άτυχου 33χρονου, κ. Χρύσα Πετσιμέρη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και, επί της ουσίας, κατέρριψε το αρχικό σενάριο περί ληστείας του κοσμηματοπωλείου επί της οδού Γλαδστώνος στην Ομόνοια.

Και αυτό γιατί, η κ. Πατσιμέρη αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών και ειδικότερα στην ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων εντός του κοσμηματοπωλείου.

«Οι ισχυρισμοί ότι άγγιξε κοσμήματα και ότι πήγε να κλέψει, δεν ισχύουν»

«Έχουμε στα χέρια μας την έκθεση των αποτυπωμάτων από το κατάστημα. Βρέθηκαν δύο τμήματα σε επιφάνεια πάγκου τοποθέτησης κοσμημάτων που ανήκουν στον ιδιοκτήτη. Ένα τμήμα αποτυπώματος στην εξωτερική επιφάνεια της γυάλινης εισόδου με το αποτύπωμα της αριστερής παλάμης του θανόντος. Το αποτύπωμα είναι στην εξωτερική επιφάνεια, προφανώς από τη στιγμή που έπιασε την πόρτα μπαίνοντας μέσα.

Υπάρχουν άλλα αποτυπώματα που είναι άγνωστα. Επίσης, δεν έχουμε ακόμη τα αποτυπώματα από το μαχαίρι, αλλά υπάρχει τμήμα αποτυπώματος σε κορνίζα που είναι ανόμοιο με εκείνο του θανόντος. Κοινώς, οι ισχυρισμοί ότι άγγιξε κοσμήματα και ότι πήγε να κλέψει, δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει κανένα αποτύπωμα εντός που να ανήκει στον Ζακ, δεν υπάρχει ληστεία ή απόπειρα ληστείας. Επίσης, δεν βρέθηκε πάνω του κανένα κλοπιμαίο, ούτε φακελάκι όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

Πηγή: news247.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News