Ελλάδα

Σπαρακτικά λόγια της μητέρας 11χρονης στο Άργος: «Στέλλα, χωρίς εσένα δεν έχω ζωή!»

Η 11χρονη δολοφονήθηκε στο Άργος από τον ετεροθαλή αδερφό της

Συγκλονίζει η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού, που δολοφονήθηκε από τον ετεροθαλή αδερφό της την περασμένη Κυριακή στο Άργος. Σε την ανάρτησή της αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να προστατεύσει την κόρη της ,αλλά η 10χρονη την προστάτευσε.

Όπως αναφέρει: «Καλό σου ταξίδι ζωή μου! Κάθε μέτρα μου έλεγες “είσαι περήφανη μαμά μου για εμένα”;» Και εγώ σου απαντούσα: "Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα, είσαι η ζωή μου, είσαι η λατρεία μου. Στέλλα, χωρίς εσένα δεν έχω ζωή!"Και με αγκάλιαζες και μου έλεγες σε λατρεύω μαμά μου! Και το πρόσωπό σου γινόταν ένα φως αστέρι μου! Δεν μπόρεσα να σε προστατεύσω μωρό μου, εσύ με προστάτευσες ζωή μου!».

Το χρονικό της τραγωδίας

Tα δύο ετεροθαλή αδέλφια στο Άργος, μία 10χρονη και ένας 29χρονος αντίστοιχα, έχασαν την ζωή τους το μεσημέρι, της Κυριακής.Ο μεγαλύτερος αδερφός εκτέλεσε με καραμπίνα την 10χρονη μέσα στο διαμέρισμα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 29χρονος δράστης ο οποίος ήταν φοιτητής και είχε πάει στο σπίτι από το προηγούμενο βράδυ, εμφανίστηκε ξαφνικά στο διαμέρισμα με την καραμπίνα, πυροβόλησε την ετεροθαλή αδερφή του στο κεφάλι εν ψυχρώ, ενώ η μητέρα της μικρής κατάφερε να κλειδωθεί στο μπάνιο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να την σκοτώσει.

Η μητέρα της μικρής άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ταυτόχρονα οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς και άμεσα ειδοποίησαν τον πατέρα των παιδιών και τις αρχές.

 

 

 

Σχόλια