Ελλάδα

Σάλος με τον καθηγητή "φακελάκη" στις Σέρρες

Ζητούσε χρήματα και ερωτικά ανταλλάγματα από τους φοιτητές για να τους περάσει στο μάθημα

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες φοιτητών του ΤΕΙ Σερρών με πρωταγωνιστή ένα καθηγητή που συνελήφθη και ο οποίος σύμφωνα και με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούσε από τα τους φοιτητές να πληρώσουν σε χρήμα αλλά και σε είδος - εάν επρόκειτο για γυναίκες - προκειμένου να περάσουν τα μαθήματα .

Οι αποκαλύψεις είναι απανωτές και φαίνεται εκατοντάδες φοιτητές να έχουν πέσει θύματα του καθηγητή... "φακελάκη" όπως τον αποκαλούσαν.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του ξεπερνούν τους 1.000 και φυσικά ανάμεσά τους είναι πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες.

Ήταν κοινό μυστικό εδώ και χρόνια στο ΤΕΙ: Αν δεν πλήρωνες σε χρήμα ή σε είδος -για τις κοπέλες- μάθημα του καθηγητή δεν περνούσες. Η τρίτη εκδοχή, ήταν να πας στο φροντιστήριο του ζευγαριού στις Σέρρες (που τώρα είναι συγκατηγορούμενοι του καθηγητή).

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μάλιστα, εκτός από τις καταγγελίες των φοιτητών, υπάρχουν και τουλάχιστον 150 καταγεγραμμένες συνομιλίες στα χέρια της Αστυνομίας, που «καίνε» τον καθηγητή και τους συγκατηγορούμενούς του.
«Αν έδειχνες στήθος πέρναγες»

Φοιτήτρια που αναγκάστηκε να πληρώσει είναι αποκαλυπτική. Η ταρίφα όπως μας λέει ήταν 250 ευρώ για το κάθε μάθημα. «Εγώ χρωστούσα 9 μαθήματα και πλήρωσα 2.250 ευρώ. Επειδή οι γονείς μου δεν είχαν χρήματα αναγκάστηκα να δουλέψω. Ζήτησα να μου κάνει μια καλύτερη τιμή αλλά αρνήθηκε» λέει στο newsit.gr και συνεχίζει…

«Ήξερα ότι πολλές φοιτήτριες ήταν αναγκασμένες να βγουν μαζί του. Μου είχαν πει πως αν πάω και δείξω λίγο στήθος θα περάσω το μάθημα. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο και γι’ αυτό πλήρωσα».

Πατέρας φοιτήτριας που έπεσε στα δίχτυα του καθηγητή μιλάει στο NewsIt.gr. Όπως μας λέει ο 59χρονος την έκοβε συνεχώς σε 9 μαθήματα και έτσι κλήθηκε να πληρώσει. Αν και συνταξιούχος βρήκε τα 2.250 ευρώ που ζητούσε ο κατά τα άλλα εκπαιδευτικός και του τα έδωσε.

«Μετά το παιδί μου θα περνούσε και λευκή κόλλα να έδινε. Ο καθηγητής της είχε προτείνει να βγούνε πριν του δώσει τα χρήματα αλλά το παιδί μου αρνήθηκε. Στη συνέχεια την έκοβε συνεχώς. Έπρεπε να πληρώσουμε και αυτό ήταν κοινό μυστικό».

Ήταν άλλωστε κοινό μυστικό ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής φέρεται να είχε στήσει μια ολόκληρη φάμπρικα του σεξ στο ΤΕΙ που έκανε μάθημα, καθώς τις φοιτήτριες που του είχαν “γυαλίσει”, τις έκοβε στο μάθημα του και στην συνέχεια ζητούσε μια απλή…. “εξυπηρέτηση” από αυτές προκειμένου να τις περάσει.

Οι κινήσεις του καθηγητή με το περουκίνι ήταν γνωστές στους περισσότερους φοιτητές, ενώ παράλληλα οι καταγγελίες που φέρεται να είχαν γίνει σε βάρος του ήταν δεκάδες, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα, μέχρι που μπλέχτηκε στο παιχνίδι η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, βάζοντας ένα τέλος στην δραστηριότητα του καθηγητή και των συνεργών του, οι οποίοι στην κυριολεξία είχαν θησαυρίσει από τα “ιδιαίτερα” μαθήματα που τους έστελνε ο καθηγητής με το περουκίνι…πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια