Η «καρδιά» της Περιφερειακής Τηλεόρασης θα χτυπήσει στη Λαμία

Ελλάδα
Η «καρδιά» της Περιφερειακής Τηλεόρασης θα χτυπήσει στη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα για την Περιφερειακή Τηλεόραση από την Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας

Απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Τηλεόραση πρόκειται να δοθούν σε μία άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα λάβει χώρα στη Λαμία.

Θέμα της ημερίδας, η οποία πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και την Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας, είναι «Η Περιφερειακή Τηλεόραση Χθες, Σήμερα, Αύριο: Ιστορική Διαδρομή, Προβλήματα και Λύσεις».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Λαμία και συγκεκριμένα στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Σαμαράς», επί της οδού Αθανασίου Διάκου 18.

Η ημερίδα πρόκειται να ξεκινήσει στις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ιστορία και η οι προτάσεις για το μέλλον της Περιφερειακής Τηλεόρασης

Τα μέρη της ημερίδας είναι δύο. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, οι παραβρισκόμενοι πρόκειται να παρακολουθήσουν δύο ομιλίες αναφορικά με τος ιστορικό ρόλο και την αποστολή της Περιφερειακής Τηλεόρασης. Εισηγητές θα είναι οι κκ. Ευθύμιος Καραΐσκος και Αντώνης Δημητρίου, ενώ το ρόλο του συντονιστή έχει αναλάβει ο κ. Σάκης Κοκκίνης. Θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας θα συζητηθεί η σημερινή κατάσταση, καθώς και τι πρέπει να γίνει στο εξής στο πεδίο της Περιφερειακής Τηλεόρασης. Εισηγητές θα είναι οι κκ. Σπύρος Καμπιώτης, Τρύφωνας Δάρας, Χρήστος Καψάλης και Γιώργος Σιμόπουλος, ενώ το συντονισμό έχει αναλάβει ο κ. Λευτέρης Κουκουτίνης. Θα ακολουθήσει συζήτηση και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News