Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που βρέθηκε με σχοινί στο λαιμό του

Το αγοράκι βρέθηκε "απαγχονισμένο" με κορδόνι κουρτίνας

Συγκλονίζουν τα τραγικά γεγονότα που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπου αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με ένα σχοινί στο λαιμό του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. To παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Παίδων (ΜΕΘ) του Ιπποκρατείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα και τέθηκε σε μηχανικό αερισμό υπό στάγδην καταστολή και αποιδηματική αγωγή. Κατά την εισαγωγή και μέχρι σήμερα είναι αιμοδυναμικά σταθερός, χωρίς προβλήματα οξυγόνωσης, λοιπά συστήματα κ.φ. Επίσης, φέρει μια κυκλοτερή εκχύμωση στην τραχηλική χώρα (που συνάδει με τον μηχανισμό κάκωσης), πετέχειες στο πρόσωπο και στον τράχηλο. Το παιδί θα παραμείνει σε καταστολή και μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας. Παρά τη σταθερότητα της κλινικής εικόνας η κατάσταση θεωρείται κρίσιμη».

Το παιδί διακομίσθηκε χτες στις 16.20 διασωληνωμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Τμήμα Επειγόντων Πειστατικών του ΑΧΕΠΑ στο Ιπποκράτειο όπου εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.

Όπως αναφέρεται από το ΕΚΑΒ και το συγγενικό περιβάλλον, το παιδί βρέθηκε σε ανακοπή στο σπίτι της γιαγιάς «απαγχονισμένο» από σύστημα κορδονιού κουρτίνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια