Ελλάδα

Οργή το δολοφόνο τη μικρής Άννυ: «Δεν τον σκότωνες να έχουμε ησυχάσει»

Διεκόπη η δίκη για τη φρικτή δολοφονία

Στιγμές έντασης στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης της φρικτής δολοφονίας της μικρής Άννυ τον Απρίλιο του 2015 από τον ίδιο της τον πατέρα.

Μια γυναίκα που βρισκόταν στο ακροατήριο η οποία απευθύνθηκε στη μητέρα του Σάββα λέγοντας της: «Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει».

Η δίκη σύμφωνα με το iefimerida.gr διεκόπη για τις 23 Οκτωβρίου λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου του πατέρα της Αννυ, ο οποίος παρίσταται σε άλλο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, ο φίλος του, Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και μητέρα της σε ποινή καθείρξεως έξι ετών, με αναστολή μέχρι την έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. 

Στην απολογία του στην δίκη, σε πρώτο βαθμό, ο πατέρας της μικρής Άννυ είχε υποστηρίξει καταρχάς πως το παιδί του πέθανε από παθολογικά αίτια, ομολογώντας ωστόσο πως το τεμάχιζε για περίπου τρία 24ωρα ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών.

Σχόλια