Πατέρας Ζακ Κωστόπολου: «Πρόκειται για δολοφονία & δε θα το αφήσουμε έτσι»

Ελλάδα
Πατέρας Ζακ Κωστόπολου: «Πρόκειται για δολοφονία & δε θα το αφήσουμε έτσι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά, ο πατέρας του 33χρονου μιλά για τον τραγικό θάνατο του γιου του

Τα τελευταία πέντε χρόνια μένουν στην Αμερική οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου και εκεί πληροφορήθηκαν ότι ο γιος τους σκοτώθηκε.

Για πρώτη φορά, μετά τα όσα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για το θάνατο του 33χρονου, ο πατέρας του Ζακ «σπάει» τη σιωπή του και τονίζει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι το παιδί του το σκότωσαν.

«Πρόκειται για δολοφονία και δε θα το αφήσουμε έτσι ως οικογένεια. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, επικοινωνιακό, με χιούμορ. Ήταν αδικία που τον στηλίτευσαν έτσι μετά το περιστατικό», αναφέρει ο χαροκαμένος πατέρας.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ζακ δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, όχι χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι του και πάντα σαν οικογένεια ήταν όλοι διατεθειμένοι να τον βοηθήσουν. Η οικογένειά του γνώριζε τόσο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις όσο και για το ότι ήταν φορέας του AIDS.

Όσο για το τι έγινε εκείνο το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο, ο πατέρας του 33χρονου λέει:

«Μπήκε μέσα στο κατάστημα άοπλος, χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια. Ποιος ληστής μπαίνει για να ληστέψει έτσι; Ο κοσμηματοπώλης ήταν απέναντι σε ένα περίπτερο. Από ό,τι μου είπαν το παιδί μπήκε στο κατάστημα κι εγκλωβίστηκε εκεί, χωρίς να διατρέχει κανείς κίνδυνο. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν το παιδί μου να είναι σε διπλανή καφετέρια, όταν ξέσπασε ένας καυγάς και έφυγε για να κρυφτεί. Εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και ακούγοντας τον συναγερμό να χτυπά πανικοβλήθηκε.

Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης να πετά μια πέτρα στην τζαμαρία, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και ο Ζακ προσπάθησε να φύγει. Εκεί τον πλακώσανε στις μπουνιές και στις κλωτσιές και το παιδί κατέληξε».

«Κανενός η ζωή δεν απειλήθηκε» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας επισημαίνοντας πως «δεν ήταν και τόσο δυνατό παιδί, θα μπορούσαν να τον κρατήσουν δύο».

Δείτε όλα όσα είπε ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News