Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αερολιμενικών ο Κρητικός Μανόλης Καμηλάκης

Κρήτη
Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αερολιμενικών ο Κρητικός Μανόλης Καμηλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Μανόλης Καμηλάκης

Ο Ηρακλειώτης Μανόλης Καμηλάκης εξελέγη για άλλη μια θητεία Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου των Αερολιμενικών και μάλιστα με εντυπωσιακό ποσοστό που ξεπέρασε το 60%.

Συγκεκριμένα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Αερολιμενικών μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ., η οποία έλαβε χώρα την αμέσως επόμενη ημέρα, διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος - Μανόλης Καμηλάκης

Γενικός Γραμματέας - Γιώργος Κασιμάτης

Αντιπρόεδρος - Μαρία Καλογερία

Ταμίας - Χριστίνα Μπουρλέτσικα

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας - Δημήτρης Γάκης

Μέλη - Μανόλης Σημαντήρας, Βασίλης Στάθης

Ο Μανόλης Καμηλάκης είχε επανεκλεγεί Πρόεδρος για πρώτη φορά το 2015 και ήταν ο πρώτος πρόεδρος που προέρχόταν από επαρχιακό αερολιμένα και μάλιστα από το Ηράκλειο της Κρήτης, στον ιστορικό αυτό σύλλογο που αριθμεί πάνω από πενήντα χρόνια ζωής. Είναι διπλωματούχος του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.

Στα πεπραγμένα του χρεώνεται η αλλαγή της Σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Fraport αλλά και γενικότερα της ελληνικής νομοθεσίας, στο σημείο όπου υποχρεωτικά πλέον το Δημόσιο και ο Δημόσιος έλεγχος, υφίσταται σε όλα τα αεροδρόμια, ανεξαρτήτου ιδιοκτησιακού καθεστώτος, μέσω των Κρατικών Αεροπορικών Αρχών του αερολιμένα, προς όφελος της ασφάλειας των αερομεταφορών, των επιβατών και των εργαζομένων σε αυτά.  Ο κλάδος δε των Αερολιμενικών είναι εκείνος που κατά κύριο λόγο θα στελεχώσει την νέα υπηρεσία της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας που θεσπίστηκε με το νόμο 4427/2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News