Στη φυλακή για το βιασμό 22χρονης που βρέθηκε μισοπεθαμένη στο Ζεφύρι

Ελλάδα
Στη φυλακή για το βιασμό 22χρονης που βρέθηκε μισοπεθαμένη στο Ζεφύρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνείται τις κατηγορίες και έδωσε διαφορετική εκδοχή από τα γεγονότα

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης η οποία είχε βρεθεί πριν λίγες ημέρες  μισοπεθαμένη στην άκρη του δρόμου στο Ζεφύρι. Ο κατηγορούμενος φέρεται σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ να αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ενώ ισχυρίζεται ότι γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα.

Ο 58χρονος Ρομά απολογήθηκε το πρωί για τις κατηγορίες του βιασμού, κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών καθώς και για μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας και μετά το πέρας της διαδικασίας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε για την επίμαχη ημέρα ότι το θύμα με τον φίλο της περνούσαν από το σπίτι του και εκείνος τους κάλεσε και τους κέρασε ένα ποτό. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο φίλος της 22χρονης έφυγε για λίγο από το σπίτι και τότε ο ίδιος "ήρθε πιο κοντά" με την κοπέλα χωρίς ωστόσο να υπάρξει σεξουαλική επαφή μεταξύ τους. Η 22χρονη, όπως φαίνεται να είπε ο κατηγορούμενος, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν βρεθεί στο σπίτι του και έτσι κάποια στιγμή λιποθύμησε και έτσι μαζί με τον φίλο της 22χρονης αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News