Έριξαν τα ξημερώματα χειροβομβίδα σε βενζινάδικο στην Αγ. Παρασκευή

Ελλάδα
Έριξαν τα ξημερώματα χειροβομβίδα σε βενζινάδικο στην Αγ. Παρασκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρόμος τα ξημερώματα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, που διανυκτέρευε στην Αγία Παρασκευή - Στο κατάστημα μπήκαν δύο άτομα με χειροβομβίδα στα χέρια, την οποία πέταξαν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Με χειροβομβίδα στα χέρια υποχρέωσαν τους δύο αλλοδαπούς υπαλλήλους να βγουν έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων, δύο άτομα, τα οποία προσέγγισαν το πρατήριο στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Αγία Παρασκευή.

Ο ένας από τους δράστες πέταξε τη χειροβομβίδα και κατέστρεψε το εσωτερικό του κτιρίου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν σταθμοί της Άμεσης Δράσης, αλλά και στελέχη της Ασφάλειας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους δράστες, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr είναι Ρομά ομολόγησε την πράξη και υπέδειξε το συνεργό του.

Δεν μπορούσε, όμως, να πει στους αστυνομικούς ποιος διέταξε το… μήνυμα, γιατί αυτό το γνωρίζει μόνον ο συνεργός του, που αναζητείται. Είπε, όμως, ότι για την ενέργειά του έλαβε αμοιβή πεντακόσια ευρώ.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξέτασαν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου και τους υπαλλήλους, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να διαπιστώσουν προς τί το «μήνυμα». Εξετάζουν πληροφορίες ότι με το πρατήριο έχει σχέση άνθρωπος της νύχτας και την εντολή για το χτύπημα έδωσε έγκλειστος των φυλακών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News