Ελλάδα

Διπλό «χτύπημα» - Έχασε τη γυναίκα του ο φρουρός της πρεσβείας του Ιράν

Μετά τα γεγονότα που προκάλεσαν σάλο, "έχασε" και τη γυναίκα του

Διπλό «χτύπημα» για τον φρουρό που εκτελούσε χρέη σκοπού στην πρεσβείας του Ιράν κατά την επίθεση του Ρουβίκωνα. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση του βίωσε και μια σκληρή προσωπική απώλεια αφού «έχασε» την 37χρονη γυναίκα του από καρκίνο. Μάλιστα οι συνάδελφοί του ζήτησαν να ανακληθεί η απόφαση μετακίνησης που ελήφθη.

Λίγο αργότερα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., «πάγωσε» σύφμωνα με πληροφορίες τη μετακίνησ του φορυρού στις περιπολίες και μένει να αποφασιστεί πότε και που θα μετακινηθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής:

«Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΈΙΑΣ !Αναφερόμαστε στον “πρωταγωνιστή” της “επιδρομής “στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις “σειρήνες’ των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα “αργύρια” της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν !

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης .

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΏΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια