Ελλάδα

22χρονη που βρέθηκε μισοπεθαμένη στο Ζεφύρι: Έκανα χρήση και μετά έχασα τις αισθήσεις μου

Η αστυνομία έχει DNA νεαρού άντρα.

Μια δύσκολη υπόθεση καλούνται να βγάλουν εις πέρας οι αστυνομικοί αφού παρά τις προσπάθειες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ για περισσότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση της 22χρονης που βρέθηκε μισοπεθαμένη στο Ζεφύρι, η κατάθεση της ίδιας δεν φαίνεται να «βοηθάει» και πολύ τους αστυνομικούς.: «Θυμάμαι ότι είχα πάει στην περιοχή για να αγοράσω ναρκωτικά. Κάνω χρόνια χρήση. Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να "φτιαχτώ" το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά.

Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου. Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τι μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ ...».

Είναι τα λόγια της γυναίκας και τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς χθες αργά στους αστυνομικούς.

Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη νεαρή γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, είπε προφορικά στους αστυνομικούς ότι εντόπισε ίχνη βιασμού.

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία τα ίχνη του DNA στην 22χρονη, εκτιμάται ότι ανήκουν σε νεαρό άνδρα, ο οποίος αναζητείται για να απαντηθούν ερωτήματα της υπόθεσης.

Σχόλια