Γάζωσαν με 15 σφαίρες 33χρονη μητέρα στη Κηφισιά - Η σχέση της με τη νύχτα

Ελλάδα
Γάζωσαν με 15 σφαίρες 33χρονη μητέρα στη Κηφισιά - Η σχέση της με τη νύχτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώ ήταν έγκυος είχε δεχθεί δολοφονική απόπειρα και το 2011

Άγρια δολοφονία συγκλονίζει την Κηφισιά καθώς μία 33χρονη γυναίκα δέχτηκε 15 σφαίρες από Καλάσνικοφ με αποτέλεσμα το νήμα της ζωής της να κοπεί με τον πιο άγριο τρόπο στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά, εκεί όπου βρέθηκε άγρια δολοφονημένη.

Η 33χρονη, μητέρα ενός παιδιού εκτελέστηκε όπως έγραφε συμβόλαιο θανάτου στη θέση του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό της, που βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην οδό Στρατηγού Δαγκλή, όπου και διέμενε.

Το πτώμα της 33χρονης εντόπισε η μητέρα της στις 15:40 το απόγευμα της Τετάρτης. Ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές είχε εκτελεστεί το βράδυ της Τρίτης.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 33χρονη γυναίκα είτε γνώριζε τον δολοφόνο της και είχε ραντεβού μαζί του, είτε ο εκτελεστής της, την περίμενε να βγει από το σπίτι και όταν εκείνη μπήκε στο όχημα, την εκτέλεσε. Ο τρόπος της δολοφονίας της, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παραπέμπει σε «συμβόλαιο θανάτου».

Η 33χρονη είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με την εμπλοκή της σε υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών αλλά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η σχέση της με άνθρωπο της νύχτας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, υπόπτου για τη δολοφονία του βαρυποινίτη Καραγιάννη, γνωστού ως «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας». Η δολοφονία του «Σαμπρέλα» ήρθε ως συνέχεια της αιματηρής βεντέτας μεταξύ αντίπαλων ομάδων της νύχτας.

Στη βεντέτα αυτή, υπήρξε η η απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Καραγιάννη στις φυλακές τον Ιανουάριο του 2017, ενώ ακολούθησε η εκτέλεση του παλιού συνεργού του, Βασίλη Γρίβα, στα Γλυκά Νερά.

Στη συνέχεια, ήρθε η εκτέλεση του αφεντικού της Greek Mafia, Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι και του επίσης παλιού συνεργού του Καραγιάννη που πλέον είχε προσεγγίσει την συμμορία του Στεφανάκου, του Γιώργου Λίτσα ή «Μπούμπι», έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.

Ο «Καράφλας» ή «Σαμπρέλας» δολοφονήθηκε τον Ιούνιο στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Π. Φάληρο, με πάνω από 60 σφαίρες.

Είχε δεχθεί δολοφονική απόπειρα και το 2011

Τον Οκτώβριο του 2011 άγνωστοι, είχαν ανοίξει πυρ εναντίον της 33χρονης, σε φανάρι επί της Λεωφόρου Βεΐκου, στο Γαλάτσι. Τότε μάλιστα ήταν και έγκυος στο παιδί της.

Η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ «μπράβων» της νύχτας ενώ στο σημείο είχαν βρεθεί κάλυκες από δυο πιστόλια και ένα Καλάσνικοφ.

Πλέον, οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, από το σημείο και τους γύρω δρόμους για να σχηματίσουν έναν κύκλο πιθανών υπόπτων για την εκτέλεση.

thecaller

φωτογραφία απο policenews

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News