default-image

Ενώπιον της δικαιοσύνης οι εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ελλάδα
Ενώπιον της δικαιοσύνης οι εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στο γραφείο του, από δύο «δήθεν» πελάτες που ζήτησαν να κλείσουν ραντεβού μαζί του για μία υπόθεση τους

Στην δικαισύνη  σήμερα 7 άτομα, πέντε κατηγορούμενοι, δύο ως φυσικοί αυτουργοί και τρεις ως ηθικοί, προκειεμένου  να λογοδοτήσουν για την δολοφονία του άτυχου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος υπήρξε υπερασπιστής του 39χρονου Αριστείδη Φλώρου.

Του επιχειρηματία, που βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο, μετά την «περίεργη» αποφυλάκιση του, και ελέγχεται ποινικά, τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί που έκριναν ότι μπορεί να περάσει την πόρτα της ελευθερίας με 67% αναπηρία.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017, μέσα στο γραφείο του, από δύο «δήθεν» πελάτες που ζήτησαν να κλείσουν ραντεβού μαζί του για μία υπόθεση τους. Πρόκειται,σύμφωνα και με το iefimerida,  για τον Μικέλα Κάστριοτ και τον Αλέξανδρο Μάτα. Ως ηθικοί αυτουργοί κατηγορούνται οι Κλόντιαν Λεκοτσάι, ο Άρμπερ Μπάκο και ο Όλντι Ντούλτσε, οι οποίοι έχουν ήδη καταδικαστεί για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου (σ.σ δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ στην αντιδικία με την Energa)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News