Ελλάδα

Θρήνος για το νεκρό βρέφος - «Πήγα να ταΐσω τη μικρή και είχε παγώσει»

Η άτυχη γυναίκα αφού κατέθεσε, αφέθηκε ελεύθερη και περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία

Μια πραγματική τραγωδία στην Πάτρα με θύμα ένας βρέφος μόλις τριών μηνών.


Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, ήταν στο νοσοκομείο καθώς εκεί νοσηλευόταν το άλλο της παιδί, με κατάγμα. Όταν το πρωί της Κυριακής ξύπνησε έχοντας στην αγκαλιά το βρέφος, με τρόμο συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν βρισκόταν στη ζωή.

Αμέσως ειδοποίησε τους γιατρούς και παρά τις μεγάλες προσπάθειες να το επαναφέρουν τελικά δεν τα κατάφεραν.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς , δήλωσε άγνοια για το πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό και αφού περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό αφέθηκε ελεύθερη .

«Προσπάθησαν με ανάνηψη μήπως και το επαναφέρουν αλλά δεν έγινε κάτι. Το βρέφος πάντως ήταν υγιές. Η μητέρα το τάιζε, είπε ότι δύο ώρες πριν το είχε ταΐσει. Δεν είχε παραπονεθεί η μητέρα του ότι κάτι βλέπει, να το εξετάσουν οι γιατροί» λέει η διοικήτρια του Καραμανδάνειου, Βασιλική Γεωργιοπούλου.

Εξετάζεται η πιθανότητα να το πλάκωσε η μητέρα στον ύπνο της και το μωράκι να πέθανε από ασφυξία.


Η ίδια περιέγραψε στον ΑΝΤ1 εκείνες τις στιγμές: «Όπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή και τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα», είπε, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να πάρει το μωρό μαζί της καθώς δεν είχε που να το αφήσει.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του βρέφους περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της οικογένειας. «Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!».

Η γυναίκα ,σύμφωνα και με το protothema, αφού κατέθεσε αφέθηκε ελεύθερη και περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία καθώς και η συνεχιζόμενη έρευνα της αστυνομίας.

Σχόλια