Ελλάδα

Ανήμερα των γενεθλίων του συγκινεί ο δημοσιογράφος Γ.Βότσκαρης που μάχεται για τον καρκίνο

Ο Γιώργος Βότσκαρης, δημοσιογράφος επί πολλά έτη στο Star Channel και ένας από τους πιο μαχόμενους δημοσιογράφους βιώνει μια μεγάλη περιπέτεια.

"Το θάνατο δεν το φοβάμαι απλά θέλω όταν έρθει η ώρα όποτε και αν είναι αυτή να φύγω με αξιοπρέπεια και με καθαρή την συνείδηση μου απέναντι στους συνανθρώπους μου". Μια ανάρτηση διαφορετική, ξεχωριστή που ραγιζει καρδιές είναι αυτή που ανάρτησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης .

Η περιπέτεια της υγείας του είναι γνωστή και ο ίδιος δίνει έναν αξιέπαινο αγώνα απέναντι στον καρκίνο.

Η δημοσίευση έγινε μάλιστα ανήμερα των γενέθλιων του και ο ίδιος αναφέρεται με συγκινητικό τρόπο σε αυτό που βιώνει, στους ανθρώπους που είναι δίπλα του ενώ αίσθηση προκαλούν και όσα αναφέρει για εκείνους τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν.

"Η περιπέτεια και το ταξίδι συνεχίζεται.... όσο δύσκολο και αν είναι.

Αν πω ότι δεν έκλαψα θα είναι ψέμα. Αν πω ότι δεν μελαγχόλησα θα είναι ψέμα. Αν πω ότι δεν σκέφτηκα τον θάνατο θα είναι ψέμα. Αν πω ότι δεν είπα ότι θα τα παρατήσω θα είναι ψέμα.

Υπάρχει και μια μεγάλη αλήθεια σήμερα ανήμερα στα γενέθλια μου ξαναγεννιέμαι. Πριν από λίγο έκανα την τελευταία μου θεραπεία και η αλήθεια είναι ότι ζω με την βοήθεια του Θεού.

Μπορεί ο καρκίνος να μου χτύπησε την πόρτα όπως και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους, αλλά αυτούς τους μήνες σε αυτή την μάχη με χειρουργεία, θεραπείες, φάρμακα, ταλαιπωρία και δάκρυα βρήκα και ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου.

Ανθρώπους που χωρίς να με έχουν γνωρίσει ποτέ, έστειλαν ένα μήνυμα, ή ακόμα έστειλαν και ένα γράμμα.

Προσευχήθηκαν για έναν άνθρωπο που μπορεί και να μην γνωρίσουν ποτέ.

Για όσους με πρόδωσαν δεν θα πω τίποτα άλλο εκτός από το να τους έχει καλά η Παναγία.

Αυτό πάντως που θέλω να πω σε όλους όσους έχουν αυτή την ασθένεια, όσο και αν μας πονάει κυρίως στην ψυχή, να μην φοβόμαστε να μιλάμε για αυτή και να θυμόμαστε ότι η καρδιά μας λειτουργεί και η ανάσα μας ακούγεται.

Το θάνατο δεν το φοβάμαι απλά θέλω όταν έρθει η ώρα όποτε και αν είναι αυτή να φύγω με αξιοπρέπεια και με καθαρή την συνείδηση μου απέναντι στους συνανθρώπους μου.

Σας ευχαριστώ."

Σχόλια