Ελλάδα

ΝΔ για Τσίπρα στη ΔΕΘ: Οι κάλπικες ελπίδες του κ. Τσίπρα τελείωσαν

Στην διάρκεια των εγκαινίων πάντως δεν έλειψαν και τα επεισόδια.

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου, από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας , υπήρξε άμεση "απάντηση", με την οποία και γίνεται λόγος για μία αδιάφορη ομιλία με τον κ. Τσίπρα να δίνει κάλπικες ελπίδες.

Σύμφωνα με το Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. αναφέρεται συγκεκριμένα:


«Ο κ. Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία για την τεράστια και αχρείαστη καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα. Κανείς πλέον δεν τον ακούει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον πιστεύει» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ.

«Η με 5.500 αστυνομικούς ήταν το κύκνειο άσμα ενός κυνικού πρωθυπουργού που εξαπάτησε, ταπείνωσε, φτωχοποίησε και δίχασε του Έλληνες. Οι κάλπικες ελπίδες του κ. Τσίπρα τελείωσαν. Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι πολίτες έχουν ραντεβού με το μέλλον. Αυτό που μας αξίζει»

Να σημειωθεί πάντως ,ότι κάθε άλλο παρά φιλικό ήταν το κλίμα το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με ακροδεξιούς να προχωρούν σε μεγάλης έκτασης καταστροφές.

Συνολικά οκτώ άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των άγριων επεισοδίων που ξέσπασαν γύρω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου έγιναν τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια