Τραγωδία στην Καβάλα - Ομολόγησε ο εγγονός ότι σκότωσε παππού και γιαγιά

Ελλάδα
Τραγωδία στην Καβάλα - Ομολόγησε ο εγγονός ότι σκότωσε παππού και γιαγιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομολόγησε την άγρια δολοφονία που διέπραξε ο 24χρονος στην Καβάλα.

Μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός διέπραξε τη στυγερή διπλή δολοφονία με μαχαίριενάντια στον παππού και την κατάκοιτη γιαγιά του.

Η τοπική κοινωνία στη συνοικία Προφήτης Ηλίας στην Καβάλα βιώνει συγκλονισμένη τις τραγικές εξελίξεις.

Ο 24χρονος ωστόσο βίωνε το δικό του προσωπικό δράμα μιας και ζούσε χωρίς γονείς καθώς ο πατέρας του αγνοείται ενώ η μητέρα του έχει πεθάνει αλλά και ο ίδιος ο νεαρός είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική παλιότερα.

Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός κατοικούσε στο ίδιο σπίτι με τον 85χρονο παππού και την 80χρονη γιαγιά του, η οποία ήταν κατάκοιτη αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Τους δύστυχους ηλικιωμένους βρήκαν το πρωί συγγενείς τους κατακρεουργημένους από τις μαχαιριές.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος δεν ομολόγησε στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν να διαπράξει αυτή την αποτρόπαια πράξη εις βάρος του παππού και της γιαγιάς του.

Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News