Μητσοτάκης: Είμαστε παράταξη αξιοκρατίας και όχι Μαυρογιαλούροι

Ελλάδα
Μητσοτάκης: Είμαστε παράταξη αξιοκρατίας και όχι Μαυρογιαλούροι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης σε μέλη της νεολαίας του κόμματος: «Αυτοί είναι οι «Μαυρογιαλούροι» των ρουσφετιών, εμείς είμαστε η παράταξη της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σήμερα σε μέλη της νεολαίας του κόμματος σε εκδήλωση στο Λουτράκι τόνισε πως η ΝΔ είναι η παράταξη της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών και όχι οι «Μαυρογιαλούροι» των ρουσφετιών.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε αναφορικά με το τι αναμένεται να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ είπε: «Ύστερα από ένα μαύρο καλοκαίρι, λοιπόν, θα πάει στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας. Για να πλασάρει, ξανά, μια εικονική πραγματικότητα. Για να παραπλανήσει για μέτρα που ο ίδιος ψήφισε. Και για να υποσχεθεί λίγα αντίδωρα σε κάποιους, από τα πολλά δισεκατομμύρια που στέρησε από όλους. Ουδείς θα τον ακούσει πια – γιατί όλοι ξέρουν ότι λέει ψέματα. Αυτοί είναι οι «Μαυρογιαλούροι» των ρουσφετιών, εμείς είμαστε η παράταξη της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών».

Αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών και την συμφωνία που έχει φέρει η κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης «Είναι μία «Συμφωνία», που μεθοδεύτηκε κρυφά, ερήμην του λαού και των άλλων κομμάτων. Που, στρεβλώνοντας την εθνική γραμμή είκοσι επτά χρόνων, παραχωρεί στους γείτονες «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα. Είναι μια συμφωνία που, βέβαια, η Ν.Δ δεν πρόκειται να κυρώσει. Ούτε σε αυτή, αλλά ούτε και στην επόμενη Βουλή. Ενώ ο ίδιος ο κ. Ζάεφ είναι ο πρώτος που διαψεύδει τον κ. Κοτζιά. Και ο κ. Δημητρόφ τούς το λέει, πια, καταπρόσωπο: «Είμαι Μακεδόνας» και μιλώ τη μακεδονική γλώσσα. Τον ακούν χωρίς να απαντούν, σκύβοντας ένοχα ή απλώς αδιάφορα το κεφάλι. Η ανευθυνότητά τους δεν θα ξεχαστεί. Οι Έλληνες δεν θέλουν να είναι τυφλοί εθνικιστές, αλλά ξέρουν να είναι έντιμοι πατριώτες».

Για το ενδεχόμενο εκλογών ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Θα επαναφέρει ξεπερασμένα σύνδρομα και ψεύτικους διχασμούς που δεν λένε τίποτε στους περισσότερους Έλληνες, πόσο μάλλον στη γενιά σας. Και, όπως το συνηθίζει, δεν θα διστάσει να χτυπήσει κάτω από τη μέση με άγρια προπαγάνδα. Στόχος τους είναι οι εκλογές να είναι βρώμικες – το ξέρουμε. Όλα αυτά όμως θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή, καθώς το κυβερνητικό «δίδυμο της καταστροφής» Τσίπρα-Καμμένου έχει πάρει μια κατηφόρα που πολλαπλασιάζει τα λάθη και προκαλεί σπασμωδικές κινήσεις. Είναι κάτι που θα τους κάνει όλο και πιο επικίνδυνους στις πρακτικές τους, όλο και πιο αχαλίνωτους στην προπαγάνδα τους».

Πηγή: skai.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News