Φώφη Γεννηματά για Τσίπρα: «Τελειώσατε»

Ελλάδα
Φώφη Γεννηματά για Τσίπρα: «Τελειώσατε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμύ κατηγορώ εξαπολύει η αντιπολίτευση με αφορμή το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο και την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Σήμερα είναι η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μετά την εκπνοή του προγράμματος προσαρμογής και την καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια. Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση, αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις αλλά και με νέα σύνθεση», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας

Η Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της:

«Ο κ. Τσίπρας στο Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα, ήταν πάλι αλλού. Για ποια προστασία των αδύναμων μιλάτε κ. Τσίπρα, όταν 35χιλ. παιδιά μένουν σήμερα εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, όταν η καθημερινότητα των πολιτών επιδεινώνεται συνεχώς. Όσο για τις «αλλαγές» και τις «μεταρρυθμίσεις» σας μόνο σαν απειλή ακούγονται. Δεν μπορεί να περιμένουν τίποτε θετικό από εσάς οι πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο:

«Το θράσος του κ. Τσίπρα είναι πραγματικά απύθμενο. 

Ο Πρωθυπουργός των φόρων, που διέλυσε τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε όλους τους Έλληνες, ο άνθρωπος που με τις ιδεοληψίες του γέμισε με ανασφάλεια τους πολίτες και βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τα εθνικά συμφέροντα, ανέβασε άλλη μια παράσταση με τίτλο “από σήμερα παριστάνω ότι κυβερνώ”. 

Τον ενημερώνουμε ότι το μόνο κοινό που έχει απομείνει να τον παρακολουθεί είναι οι υπουργοί του. Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι ο χρόνος του κ. Τσίπρα, απλά, τελείωσε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News